Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Ο χορός του Ποίμανδρου

8 Μαρτίου 2008

Κέντρο ΝΑΟΥΜ στη Γλύφα Χαλκίδας

Χορό και κοπή πίτας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος 'Ο Ποίμανδρος'

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι καλή επιτυχία στο χορό του συλλόγου. Θυμίζω πως η ογδόη Μαρτίου κάθε έτους έχει οριστεί εδώ και δεκαετίες ως η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Και να παρατηρήσω πως ο νεοσυσταθείς σύλλογος γυναικών της Τανάγρας, αν και ΄΄δικαιωματικά΄΄ ήθελε να πραγματοποιήσει τον δικό του χορό την συγκεκριμένη ημέρα, τελικά έκανε την εκδήλωσή του, στα τέλη Φεβρουαρίου, επειδή τα μέλη του Δ.Σ του Ποίμανδρου δεν έβρισκαν άλλη λύση. Την ημέρα της γυναίκα τελικά θα παραστούμε σε χόρο πολιτιστικού συλλόγου!

tanagra είπε...

Ανωνυμο καλωσόρισμα στον(στην) παραπάνω.
Διακρίνω μια πικρία στα γραφόμενά σας. Δεν θα σχολιάσω αν έχετε δίκιο ή άδικο, απλά θα πω πως δε΄ν είμαστε και τόσοι πολλοί, ώστε να αδυνατούμε στην εξεύρεση μιας λύσης που από ότι γράφετε βρέθηκε.
Σημασία κατά τη γνώμη μου δεν έχει η 8 Μαρτίου, αλλά η συμβολή μας ως γυναίκες στον τόπο αυτό. Μας οφείλουν καθημερινή τιμή για τον αφανή αγώνα στην οικογένεια.
Ως εκ τούτου οι ημερομηνίες για τέτοιου είδους γιορτές δεν είναι και τόσο σημαντικές.
Γλεντήστε, γελάστε, χαλαρώστε γιατί διανύουμε περίδο αποκριάς και αν δεν σας περάσει ο θυμός μετά από τη παρέλευση αυτής της περιόδου, εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε.
Μπράβο σας πάντως για την ίδρυση του συλλόγου γυναικών.

Ανώνυμος είπε...

Στην ασωπία ξέρουν να κάνουν αποκριάτικο γλέντι οι γυναίκες. εμείς εδώ κοιμόμαστε με τα χάμουρα.

Ανώνυμος είπε...

kamia fot apo to xoro toy poimandroy den tha mas deixete?